F.A.Q.

Maar daar moet je in geloven zeker ?

De hamvraag!  Je moet niks, zo simpel is dat.

Ik ben er wel zeker van dat het helpt om lichaamsgericht werk met een open geest tegemoet te treden. Blijf gerust kritisch, maar sluit niks a priori uit.

Zelf ben ik vertrokken vanuit een toevallige gebeurtenis die me de kracht van energetische werk liet ervaren. Daar wilde ik meer van weten. En sindsdien heeft het me niet meer losgelaten. Het plezierige is dat ik kan blijven leren, beoefenen en verder ontwikkelen.
Ik was vooral gefascineerd door de pijnstilling die je met healing kan bewerkstelligen. Ik heb ondervonden dat het niet alleen om het fysieke gaat, maar ook en vooral om je gemoed (gedachten en emoties die je leven maken tot wat het is).  Als een mens tot rust komt dan volgt het lichaam vaak vanzelf, als prettige bijkomstigheid. Daarom baadt “healing” soms in een enge mirakelsfeer, maar het is een heel natuurlijk proces.
En het is waar wij allemaal diep vanbinnen naar verlangen.

Lichaamswerk helpt dan weer om stevig in je kracht te komen staan.
De combinatie van energetisch werk met bio-energetica en interactieve oefeningen helpt je om diepgaand je on(der)bewuste geest te verkennen en de inhoud te reviseren en transformeren. Zodat je jezelf steeds minder in de weg zit en vloeiender door het leven wandelt.


Leuk als je deze pagina deelt!