Healing & Practice

205982_10150260826690812_703190811_8254236_2452837_n (1)

Healing = thuiskomen in jezelf, tot rust komen, integreren, genezen.
In je lichaam en in je gemoed. Een mens uit 1 stuk worden, een gelukkige mens ook.
En van daaruit verder groeien, nieuwsgierig naar jezelf, de ander en de wereld.

Healing kan je ervaren, en tegelijk is het een doe-woord, dus:
Practice = we beoefenen, jij beoefent, ik beoefen.


Healing Practice
is ook mijn praktijkplek, waar jij kan werken aan wat voor jou belangrijk voelt. Waar je terecht kan voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Vaak is dat in het reine te komen met je emotionele leven en behoeften, met je stress, je trauma’s en met de psychosomatische fenomenen die daarmee gepaard gaan.

“Uiteindelijk moet je het toch zelf doen”? Ja, dat is zo, maar soms weet je niet waar te beginnen. En vaak lukt het beter als je begeleid wordt: als je je welkom voelt zoals je bent, en aangemoedigd wordt om stappen te zetten. Twee zien meer dan één, we hebben allemaal zo onze blinde vlekken.

Je krijgt hier land- en stafkaarten voor je tocht, een veilige en efficiënte route en een ervaren reisgenoot. Core Energetics, Hands-on healing, yoga en meditatie zijn de methoden (de practices) waarin ik getraind en gecertifieerd ben en waarmee ik je letterlijk een handje toesteek.
Het Padwerk, het boeddhistische en het christelijke gedachtengoed vormen mee de conceptuele achtergrond. En er is ook mijn levenservaring en eigen verdere ontwikkeling.