Waarom?

De meesten van ons zijn minder gezond en gelukkig als we zouden kunnen zijn. En ergens weten we dat.
Op een dag zeggen we dan “Eigenlijk… eigenlijk zou ik het anders willen…”. Maar wat, en hoe?

Dan is het goed om weten: Healing kan voor jong en oud, voor ziek of gezond. Iedereen kan van overleven, of zomaar wat dobberen, naar voluit leven gaan, je leven creatief vorm geven, intentionele groei met steeds meer vrijheidsgraden.
Als je ongemak ervaart en je krijgt met praten alleen of met medicatie geen vat krijgt op de grondoorzaken van je onrust, ziekte of verslaving, dan kunnen healingssessies verheldering brengen. Want vaak zit de oorzaak in je on(der)bewuste en daar werken we naartoe via het lichaam, dat wel eens de onbewuste geest genoemd wordt. Lichaamswerk brengt beperkende overtuigingen, beelden of herinneringen in het bewustzijn. Pas dan krijg je er grip op en wordt verandering mogelijk. Soms snel, soms is het flink sleutelen aan hardnekkige patronen, waar je je laag voor laag van vrij maakt.

Belangrijk zijn de uitgangspunten:
– dat verandering mogelijk is, ook al is iets nog zo vastgeroest
– dat iedereen een stralende, ongeschonden kern (Core) in zich heeft, die je niet kan verliezen en waar je terug naartoe kan werken, waar je je opnieuw mee kan verbinden en identificeren.

Die kern ligt vaak versluierd door “het kleine ego”. Dat bevat tal van verdedigingsmechanismen tegen de verwondingen die we opliepen, tegen de pijn van het leven die we liever niet willen voelen. Het waren oorspronkelijk slimme oplossingen die nu niet meer lijken te werken.
De feiten van je leven kunnen we niet zomaar veranderen, maar samen kunnen we je rugzak wel een pak lichter maken. De lading eraf halen, je perspectief verruimen. Je ziet nieuwe keuzemogelijkheden en leert anders omgaan met situaties. “Geheeld” wil dan zeggen dat je je vanbinnen oké voelt, uit 1 stuk in plaats van gefragmenteerd en verward. Dat je het gevoel hebt dat je het wel redt. Dat je volop leeft als de unieke jij die je bent.

Het helingsproces begint bij jouw verlangen naar verandering.
Samen creëren of vergroten we je vreugde, vrijheid en gezondheid, in verantwoordelijkheid en verbondenheid.

  • Vreugde : plezier in je leven, rust in je hoofd, comfortabel in je lijf.
  • Vrijheid : durven kiezen voor jouw verlangen, los komen van beperkende gewoonten
  • Gezondheid : optimaal gebruik maken van je zelf-genezend vermogen
  • Verantwoordelijkheid : met respect voor anderen én jezelf, je leven vorm geven
  • Verbondenheid : met open hart in wezenlijk contact met jezelf en anderen

Er zijn tal van specifieke indicaties, waar healing goede resultaten geeft. Contact met je Core, met je essentie, geeft innerlijke rust, vertrouwen en stevigheid, en dat werkt het zelfgenezend vermogen sterk in de hand.
Dus als je leven eigenlijk niet loopt zoals je dat prettig zou vinden. Met de klassiekers op kop: geld, seks en macht. Als je moeilijkheden hebt met relaties.
Heb je schaamte en schuldgevoel dat je verlamt? En wil je daar verandering in brengen?
Vind je bijvoorbeeld van jezelf dat je te veel drinkt of hebben je vrienden je daar al op gewezen? Wil je stoppen met roken maar geraak je er toch niet van af ? Wil je van je kalmeerpillen af omdat ze geen blijvende oplossing bieden ?

Met healingwerk kom je tot inzicht en tot rust. Je overwint je vermoeidheid, lusteloosheid en inertie en komt tot blijvende verandering.