Hoe werkt het praktisch?

DSC_2917klein

Een individuele sessie  bestaat typisch uit een deel  “gesprek”, een deel lichaamswerk en/of een deel “hands-on healing”. Zo breng je ongeveer een uur en een kwartier door in een veilige, ondersteunende en vertrouwelijke sfeer.  Dit kan ook online via Zoom.

In het gesprek vertel je waarom je komt en wat er op dit moment in je leeft. We bekijken je ademhaling en lichaamshouding, en doen eventueel bio-energetische oefeningen. We gaan dieper in op wat zich aandient, ook in de interactie tussen ons beiden. We verkennen samen je situatie op vlak van zelfzorg, stress, dieet, gezondheid, relaties, familiegeschiedenis, attitude en overtuigingen. We ronden rustig af zodat je kan overzien en integreren.

Het lichaamswerk omvat bewegen, van zacht tot pittig, om je energie en bewustzijn te laten stromen. Je gebruikt je lichaam om gevoelens te verkennen en uit te drukken.

Voor hands-on healing ga je in gemakkelijke kledij op de behandeltafel liggen, of op een stoeltje zitten, en ik overloop met mijn handen je ganse lichaam/energieveld, van teen tot top. Dit kan in contact met je lichaam, met zachte respectvolle aanraking, of vlak erboven als je daar de voorkeur aan geeft. Intussen laat ik je veld zich in balans brengen en laad het zich op. Daarna volgen eventueel een aantal situatie-specifieke technieken zoals chelation, herstructurering, helen van relatiekoorden, hara en core healing.

Na de behandeling neem je rustig de tijd om ten volle hier en nu te komen vóór je naar huis gaat. Dit is het moment voor een korte feedback.
Sommige mensen voelen zich heel energiek na een sessie, anderen hebben juist behoefte aan rust. Het is belangrijk om geen volle agenda te hebben die dag zodat je de sessie ten volle kan laten doorwerken en integreren. De aard van dit werk vraagt dat je gedurende de 24 uur vóór en na geen alcohol gebruikt en veel water drinkt. Verder bijpraten kan in de volgende sessie. Je kan me ook een mail sturen met je bevindingen.

Deze sessies zijn meestal individueel. Ze zijn geen vervanging voor een doktersbezoek. Ik werk graag in overleg met je huisarts, kinesist of psychotherapeut en zal nooit tussenkomen in je medicatie of behandeling door hen.

Je kan ook met twee komen voor relatietherapie of een bemiddeling, waarin een conflict kan aangekaart, gekanaliseerd en uitgeklaard worden.

Soms heb je aan 1 sessie genoeg om een keerpunt te vinden, soms is langduriger begeleiding zinvol. Om diepgaande en blijvende transformatie te bekomen is het nodig om een periode intensief te werken. Bijvoorbeeld 3 weken na elkaar, dan verder tweewekelijks of maandelijks. Het intake gesprek geeft hiervoor aanwijzing, maar de beslissing blijft bij jou. Je werkt op je eigen ritme, en jij blijft verantwoordelijk voor je veld en je leven.

HONORARIUM :

Een gemiddelde sessie duurt 1.15 u en kost 75.00 €.

Intake gesprek + eerste sessie (1.30 u):  90.00 €

Korte repetitieve behandelingen zijn mogelijk, honorarium naargelang tijdsbestek.
Betaling kan cash of per overschrijving op “HP Annick Schuerman BE58 9730 3874 6379”.
Ik werk enkel op afspraak en houd ruim plaats voor je in mijn agenda. Als je wil verschuiven of afzeggen kan dat tot 48 uur vóór onze afspraak. Bij later afzeggen wordt de sessie in rekening gebracht.

Hier kan je het Intake Formulier downloaden.  Indien mogelijk, vul het in en mail het me op voorhand, of breng het ingevuld mee. Dat bespaart ons tijd in de sessie.