Annick

diploma1healing in groepDSC_2974kleinproject1155880_468925140772_679255772_6344479_3002428_n

Het heeft me altijd bezig gehouden hoe wij tot een vorm van duurzaam geluk kunnen komen. Al zijn “duurzaam” en “geluk” niet meer de juiste woorden. Het is “innerlijke rust en vrede” geworden.

Na jaren Reiki beoefenen (“handjes leggen” zegden mijn kinderen), groeide mijn verlangen naar een gestructureerde opleiding, met grondige transformatie voor mezelf en professionele training en supervisie. Die heb ik gevonden in de school van Barbara Brennan (http://barbarabrennan.com/bbshe). Haar benadering van het menselijke energieveld en zijn relatie met ziekte, gezondheid en geluk interesseren me mateloos. Ik rondde de 4-jarige opleiding af in 2011 (Oostenrijk) en werk sindsdien professioneel als healing-begeleider, hoofdzakelijk met de methode van Brennan Healing Science® .

In 2015 heb ik de Core Energetica training in Nederland voltooid (http://www.coreenergetica.nl/). Beide opleidingen werken sterk complementair.

Graduation (39) klein   Graduation (41)klein

Bijkomende training :

Relational Chord Healing, door Jan Janssen
http://www.youtube.com/watch?v=vLh7zQRxMJ0

Werken met mensen die kanker hebben/hadden, door Tjitze de Jong
http://www.tjitzedejong.com/Main/CancerWorkshop

School voor Psychospiritueel Werk, Douwe Nutterts
http://www.psychospiritueelwerk.com

Yoga teacher Training (Joachim Meire)
http://www.yogaloft.be/teacher-training/200u-teacher-training-met-joachim/

Ik houd mezelf in zo optimaal mogelijk fysieke, mentale en emotionele conditie. Vóór de healings doe ik yoga en meditatie, zodat ik  een graad van coherentie in mezelf bereik van waaruit ik kan doorgeven en in resonantie treden.  Hands-on technieken herstellen dan rechtstreeks verstoringen in je veld zodat je een ervaring van heelheid en welbevinden krijgt.

Als Doctor in de Diergeneeskunde heb ik een aantal jaren gewerkt als dierenarts, hoofdzakelijk kleine huisdieren.

Via mijn Master in General Management (PUB) aan de Vlerickschool deed ik bedrijfservaring op in de sectoren veevoeding en biotechnologie.

Tenslotte heb ik een eigen zaak (Phulkari) uitgebouwd zodat ik de opvoeding van mijn 3 kinderen, inmiddels allen twintigers, op ons eigen ritme ter harte kon nemen.

Ik heb yoga- en meditatieklassen gevolgd, bio-energetica beoefend, psychotherapie en Rolfing ondergaan.

Ik ben analytisch ingesteld, geduldig, geen grote babbelaar, vrij direct, een beetje slordig in huis maar heel precies in mijn werk.