Ook voor dieren

Dieren beleven deugd aan healings. Ze vinden het heerlijk, en geven zelf aan wanneer ze “voldaan” zijn. Dan lopen ze gewoon verder. En als ze ziek zijn, dan mag het uren duren.
In onze volgebouwde omgeving zijn onze huisdieren sterk afhankelijk van ons. Voor hun fysieke overleving én hun emotionele welbevinden. Katten stellen zich onafhankelijk op en hebben een zeer groot zelfgenezend vermogen. Dat ze 9 levens hebben mag je gerust letterlijk nemen.

Honden en paarden daarentegen zijn groepsdieren die onze (bege)leiding aanvaarden en meer onze hulp en imput nodig hebben. Als jij een huisdier hebt, dan doe je waarschijnlijk spontaan healings met hen : contact maken, aanraken, nabij blijven, vasthouden, samen bewegen. Graag zien.

Ik kan je leren hoe je dit bewuster kan toepassen.

Voor dieren voorzie ik een aparte ruimte. We kunnen ook afspreken voor een huisbezoek of voor een healing op afstand. Tarief varieert sterk naargelang de vraag en de behandeltijd. Die is vaak slechts 6-10 minuten per keer maar kan ook langer zijn bij erge pijn of ziekte. Vraag gerust om inlichtingen.

Klik hier voor een prachtige opname over de healing van een wolf.  Het filmpje geeft goed weer hoe een healing voelt en welk effect je mag verwachten.